18:26 22.01.2020

Боєць ЗСУ загинув на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів у середу - штаб ООС

1 хв читати
Боєць ЗСУ загинув на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів у середу - штаб ООС

Протягом доби середи бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого загинув один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність... Сьогодні, 22 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил загинув", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Так, два обстріли по українських позиціях відкривали в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поряд із н. п. Павлополем - із ручного протитанкового гранатомета; неподалік н. п. Талаківки - з великокаліберного кулемета, стрілецької зброї, а також снайперської гвинтівки.

Два ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поблизу Майорська - з великокаліберного кулемета; в районі н.п. Шумів - з автоматичної станкового гранатомета.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА