11:32 23.01.2020

У Херсоні невідомий підпалив офіс "Партії Шарія", поліція відкрила провадження

2 хв читати
У Херсоні невідомий підпалив офіс "Партії Шарія", поліція відкрила провадження

У Херсоні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом підпалу офісного приміщення у центрі міста, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Учора, 22 січня, приблизно о 23:50 до єдиного центру 102 поліції Херсонській області зателефонував черговий служби з надзвичайних ситуацій. Співробітник ДСНС повідомив, що у Херсоні на вул. Університетській горить приміщення офісу однієї з політичних партій", - йдеться в повідомленні.

Так, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників, причетних до скоєння злочину.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, наслідки пожежі могли бути непередбачувані, оскільки офіс розміщено на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

"Співробітники ДСНС оперативно ліквідували пожежу, і ніхто з громадян не постраждав. Під час огляду місця події поліцейські встановили, що приміщення підпалили навмисно. Встановлено, що зловмисник розбив вікно і закинув всередину кімнати скляну пляшку з легкозаймистою речовиною", - додали в поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) внесено відомості за ознаками кримінального злочину. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії.

У свою чергу Херсонський осередок української політичної партії "Партія Шарія" на сторінці у Facebook повідомив, що їхній офіс у Херсоні підпалили. Блогер і лідер партії Анатолій Шарій пообіцяв винагороду за інформацію про виконавців підпалу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА