08:05 24.01.2020

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено одного військового - штаб ООС

2 хв читати

За минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранено одного українського військовослужбовця, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"23 січня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

Вісім обстрілів по українських позиціях відкривали в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", зокрема, неподалік Талаківки - з мінометів калібру 82 мм противник випустив вісім мін, двічі поруч із Опитним - із протитанкового ракетного комплексу - два постріли і стрілецької зброї, поблизу Красногорівки - зі стрілецької зброї, в районі н. п. Широкиного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Новоселівки Другої - зі станкового протитанкового гранатомета – один постріл, великокаліберного кулемета й іншої стрілецької зброї, поряд з Авдіївкою - з великокаліберного кулемета, поблизу Водяного - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї.

Три ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", зокрема, двічі поблизу н. п. Хутора Вільного - з гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета, поруч з Оріховим - із гранатометів різних систем.

"З початком цієї доби російські окупаційні війська зі станкового протитанкового гранатомету обстріляли позиції захисників Талаківки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". За поточну добу втрат немає", - наголосили в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА