18:35 24.01.2020

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один воїн - штаб ООС

1 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один воїн - штаб ООС

 Незаконні збройні формування 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. (...) Сьогодні, 24 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у п'ятницю.

Так, противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також спостерігалася снайперська активність.

Зазначається, що п'ять обстрілів по наших позиціях відкривалися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме неподалік н.п. Талаківка, Піски, Павлопіль, Опитне.

Крім того, чотири ворожі обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля н.п. Новолуганське, Луганське та Оріхове.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА