20:48 24.01.2020

Прокуратура завершила розслідування стосовно колишнього мера Боярки

1 хв читати

Прокуратура Київської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього мера Боярки, який незаконно підписав державний акт про право власності на земельну ділянку вартістю 42 тис. грн.

"Прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього Боярського міського голови, який на початку 2006 року шляхом зловживання службовим становищем незаконно підписав державний акт про право власності на земельну ділянку вартістю 42 тис. грн (на момент скоєння злочину), що містить неправдиві відомості, у результаті чого земельна ділянка вибула з власності законного власника - мешканки міста Боярки", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Так, дії посадової особи кваліфіковано за ч.1 ст.364 (зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службова фальсифікація) Кримінального кодексу України.

Крім того, у прокуратурі повідомили, що раніше вже направили до суду обвинувальний акт стосовно іншого колишнього службовця - першого заступника Боярського міського голови, від незаконних дій якого також постраждала вищезазначена мешканка м. Боярка, яку в 2007 році позбавили права власності на земельну ділянку, завдавши збитків на суму 102 тис. грн. Зазначене кримінальне провадження перебуває на розгляді в суді.

"Станом на сьогодні зазначені земельні ділянки в судовому порядку повернуто у власність законного власника", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА