13:56 26.01.2020

"Діснейленд" припинив роботу в Гонконзі через загрозу коронавірусу

2 хв читати
"Діснейленд" припинив роботу в Гонконзі через загрозу коронавірусу

Адміністрація парку розваг "Діснейленд" у Гонконзі ухвалила рішення призупинити його роботу у зв'язку з ситуацією із коронавірусом, повідомили в неділю західні СММ.

Раніше на аналогічний крок пішло керівництво "Діснейленду" в Шанхаї.

Також припинив роботу в Гонконзі тематичний парк розваг Ocean Park.

ЗМІ нагадують, що напередодні влада Гонконгу оголосила екстрену ситуацію через загрозу поширення коронавірусу.

Водночас висловлювалася критика щодо глави адміністрації Гонконгу Керрі Лам через її небажання ізолювати Гонконг від материкової частини Китаю. Так, нагадують ЗМІ, п'ятеро з шести осіб, чиї аналізи дали позитивний результат на вірус, прибули в Гонконг високошвидкісною залізничною магістраллю.

У свою чергу Керрі Лам зазначила, що ситуація ще не набула такого гострого характеру, щоб перекривати в'їзди в Гонконг. Водночас вона наголосила, що всі, хто прибуваєв Гонконг з материка, мають заповнювати відповідні медичні форми.

У грудні минулого року в Ухані (провінція Хубей) було зареєстровано спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став новий вид коронавірусу.

Кількість жертв цього типу пневмонії досягла 56 - на 15 осіб більше, ніж за даними, опублікованими в ніч на суботу. З нових летальних випадків 13 припадають на провінцію Хубей - епіцентр захворювання, по одному на Шанхай і провінцію Хенань.

Тим часом, кількість тих, хто заразився, наближається до 2 тис. людей.

За межами материкової частини КНР п'ять випадків захворювання зафіксовано в Гонконзі, два - в Макао, три-на Тайвані. Також чотирьох хворих виявлено в Таїланді, по два - в Японії, Південній Кореї, В'єтнамі, по три - в США, Сінгапурі, Франції та Малайзії, по одному - в Непалі та Австралії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА