08:00 27.01.2020

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинули двоє військових, ще двоє поранені

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинули двоє військових, ще двоє поранені

За минулу добу незаконні збройні формування 12 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, загинули два українських військовослужбовця, один поранений, ще один отримав бойову травму, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"26 січня озброєні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил загинув і один отримав бойову травму. Також, у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої, один захисник загинув і ще один отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Сім обстрілів по українських позиціях здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме двічі неподалік Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 8 пострілів, поруч з Лебединським - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 3 міни, гранатометів різних систем, озброєння БМП і стрілецької зброї, двічі неподалік Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів, поблизу Новогригорівки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі н.п. Гнутове - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

П'ять ворожих обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме двічі неподалік Оріхового - з мінометів калібру 120 мм - 3 міни та 82-мм міномета - 4 міни, а також гранатометів різних систем, двічі поруч з н.п. Новотошківське - 8 мін зі 120-мм міномета, неподалік Кримського - з міномета калібру 120 мм противник випустив 3 міни.

Крім того, о 18.15 в районі ділянки розведення поблизу н.п. Богданівка бойовики вели обстріл зі стрілецької зброї.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів обстріляли захисників населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА