15:44 27.01.2020

Влада Камбоджі повідомила про перший випадок захворювання новим коронавірусом

1 хв читати
Влада Камбоджі повідомила про перший випадок захворювання новим коронавірусом

У Камбоджі підтвердили перший випадок зараження новим коронавірусом, повідомили в понеділок західні ЗМІ з посиланням на міністра охорони здоров'я країни Мам Бунхена.

За даними міністра, інфікований є громадянином Китаю, котрий проживає в місті Сіануквіль. У трьох членів його сім'ї вірус не виявлено.

Як повідомив раніше держкомітет КНР з питань охорони здоров'я, за останню добу в Китаї від пневмонії, спричиненої новим типом коронавірусу, померли 24 людини, загальна кількість померлих сягнула 81. Усі нові летальні випадки припадають на провінцію Хубей. Епіцентром захворювання є адміністративною центр провінції місто Ухань.

Загалом станом на 00:00 годину понеділка кількість захворілих на новий коронавірус становить у країні 2 тис. 794 осіб, збільшившись за добу на 769 виявлених випадків. Під підозрою на наявність захворювання перебувають понад 3,8 тис. осіб.

На територіях за межами материкової частини країни вісім випадків захворювання виявлено в Гонконгу, п'ять - у Макао, чотири - на Тайвані.

Крім того, за даними Державного комітету КНР з питань охорони здоров’я, сім випадків захворювання виявлено в Таїланді, п'ять - в Австралії, чотири - в Сінгапурі, по три - в Японії, США, Малайзії та Франції, два - у В'єтнамі, один - у Непалі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА