11:35 28.01.2020

Посольство наполегливо рекомендує українцям залишити Китай і вивчає можливість їх евакуації

2 хв читати
Посольство наполегливо рекомендує українцям залишити Китай і вивчає можливість їх евакуації

Посольство України в Китаї наполегливо рекомендує українським громадянам, які перебувають на території цієї країни, виїхати з Китаю в разі наявності такої можливості у зв'язку зі стрімким поширенням захворювання, викликаного новим типом коронавірусу 2019 nCoV.

"Посольство здійснює постійний моніторинг розвитку епідеміологічної ситуації в Китаї й підтримує контакти з відповідними органами КНР. Проробляються всі можливі варіанти надання допомоги співгромадянам, які перебувають у містах провінції Хубей, щодо яких застосовано карантинні обмеження. Серед іншого вивчається й можливість їхньої евакуації на випадок, якщо таке рішення буде прийняте керівництвом нашої держави", - йдеться в повідомленні на сторінці посольства у Facebook.

У дипвідомстві закликають стежити за оперативною інформацією на сайтах посольства України в Китаї та МЗС України, за повідомленнями ЗМІ й чітко дотримуватись рекомендацій місцевих органів влади. "У випадку надзвичайної ситуації невідкладно телефонувати на "гарячу лінію" посольства: +86 137 01230647, адреса ел.пошти [email protected]", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в Китаї за минулу добу кількість смертельних випадків від пневмонії, викликаної новим типом коронавірусу, збільшилася до 106 осіб, кількість хворих досягла 4515, повідомила влада країни.

Загалом у країні за минулу добу кількість смертельних випадків унаслідок нового типу пневмонії зросла на 26 осіб, кількість виявлених хворих становила 1771 особу.

Випадки захворювання виявлено в Таїланді, Японії, Південній Кореї, США, В'єтнамі, Сінгапурі, Непалі, Франції, Австралії, Малайзії та Німеччині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА