21:09 28.01.2020

Єврокомісар Варгеї відвідає Україну 11-12 лютого

1 хв читати
Єврокомісар Варгеї відвідає Україну 11-12 лютого

Європейський комісар з питань європейської політики сусідства та переговорів про розширення Олівер Варгеї має намір відвідати Україну 11-12 лютого.

Про це сам Варгеї повідомив у вівторок у Брюсселі на прес-конференції в перерві роботи Ради асоціації Україна-ЄС, яка відбулася за участю прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та високого представника ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Жозепа Борреля.

"Я хочу подякувати прем'єр-міністру за виконану вами роботу, яку я перевірю на місці, коли я відвідуватиму Київ 11-12 лютого", - сказав єврокомісар.

Під час свого вступного слова Варгеї наголосив на необхідності боротьби з корупцією, продовженні реформи у сфері децентралізації та адміністративної реформи, а також необхідності дотримуватися прав національних меншин. "У цьому контексті ми вітали кроки, зроблені урядом, які спрямовані на виконання рекомендацій Венеціанської комісії та відзначили необхідність їх повного виконання", - констатував він.

Варгеї також зазначив, що Єврокомісія готова "продовжувати нашу підтримку економічного розвитку України". У зв'язку з цим він згадав земельну реформу, подальше поліпшення бізнес-клімату.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА