12:14 29.01.2020

Німеччина передала українським прикордонникам оснащення для Центру перевірки документів

1 хв читати
Німеччина передала українським прикордонникам оснащення для Центру перевірки документів

У вівторок, 28 січня, в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київська обл.) відбулася офіційна церемонія передання Держприкордонслужбі України обладнання для поглибленого вивчення документів від Федеральної поліції Німеччини.

"Міжнародну допомогу на майже 140 тис. євро отримано в рамках двостороннього співробітництва прикордонних відомств України та Німеччини. Зокрема, Федеральна поліція Німеччини передала Державній прикордонній службі України відеоспектральні компаратори, мікроскопи, комп'ютерну техніку та інші прилади, які використовуватимуться в Головному експертно-криміналістичному центрі відомства для вивчення паспортних документів і виявлення підробок", - повідомляє прес-служба українського прикордонного відомства в середу.

В інформації зазначається, що завдяки отриманому обладнанню прикордонники завершили перший етап технічного оснащення Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби приладами експертного рівня для перевірки документів. Це дасть змогу в подальшому створити на базі цього центру Національний контактний пункт перевірки автентичності паспортних документів і сприятиме його інтеграції в систему експертних служб прикордонних органів європейських держав.

Офіцер зв'язку Федеральної поліції Німеччини Франц Вебер сказав: "Хотів би зазначити, що порівняно з минулими роками наша співпраця набуває дещо іншого стилю. Для мене важливо, щоб у прикордонників залишалося те, з чим вони могли би працювати і що використовували б щодня".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА