17:30 29.01.2020

Канадська тренувальна місія і Нацгвардія України визначили напрями співпраці у сфері кіберзахисту

1 хв читати
Канадська тренувальна місія і Нацгвардія України визначили напрями співпраці у сфері кіберзахисту

Представники канадської тренувальної місії UNIFIER зустрілися в Києві з офіцерами управління зв'язку та інформатизації штабу Головного управління Національної гвардії України (НГУ) для обговорення співпраці в сфері зв'язку, інформаційних систем і кібербезпеки.

"Під час зустрічі було розглянуто архітектуру та можливі варіанти побудови телекомунікаційної (транспортної) мережі, а також методи її захисту. Також канадські військові надали рекомендації щодо структури підрозділів, порядку підготовки та тренувань фахівців із кіберзахисту та програмно-апаратного забезпечення, для використання підрозділами кіберзахисту у повсякденній діяльності", - повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Також сторони обговорили впровадження нової інформаційно-довідкової системи з розмежуванням доступу до інформації, яка передбачатиме електронну бібліотеку. Це дасть змогу кожному військовослужбовцю Національної гвардії отримати дистанційний доступ до необхідного довідкового й учбового матеріалу, де завгодно і в будь-який час. Очікується, що нововведення поліпшить навчальний процес і в Міжнародному міжвідомчому багатопрофільному центрі підготовки підрозділів НГУ, і в інших навчальних закладах Нацгвардії.

"У результаті зустрічі було визначено напрями подальшого співробітництва у сфері розвитку інформаційних систем і систем кіберзахисту", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА