20:18 29.01.2020

Київська обладміністрація повідомила про підготовку програми з поліпшення залізничних перевезень

1 хв читати
Київська обладміністрація повідомила про підготовку програми з поліпшення залізничних перевезень

Голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексій Чернишов обговорив із керівником регіональної філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" Григорієм Бевзом шляхи поліпшення залізничного сполучення в області, повідомила прес-служба ОДА.

"Наша мета - зробити міжміське залізничне сполучення зручним, безпечним і швидкісним. Проект якісного міжміського сполучення має стати національним", - сказав на зустрічі Черниш.

Як наголошується в прес-релізі, розміщеному в соцмережі Facebook, розробка та реалізація пілотного проекту зі створення приміських електропоїздів підвищеного комфорту для пасажирів Київської області - в пріоритеті.

"Для реалізації проекту на цьому етапі розглядаються три основні напрямки: Київ - Фастів, Київ - Біла Церква, Київ - Миронівка", - наголошується в повідомленні.

Проект передбачає заміну рухомого складу приміських поїздів. "Старі вагони мають замінити комфортні електропоїзди з сучасним кондиціонуванням та опаленням, м'якими місцями для сидіння, пристосовані для людей з обмеженими можливостями", - повідомила прес-служба.

Наразі триває підготовча робота. Готується програма, яку буде презентовано в Міністерстві фінансів і Міністерстві інфраструктури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА