20:35 29.01.2020

Офіс підрозділу протидії наркозлочинності США відкриється в Україні влітку

1 хв читати
Офіс підрозділу протидії наркозлочинності США відкриється в Україні влітку

Влітку в Україні очікується відкриття Офісу підрозділу протидії наркозлочинності США (DEA), повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України за підсумками зустрічі глави відомства Арсена Авакова з заступником Державного секретаря США з питань програм Бюро INL в Європі і Азії Джорганом Ендрюсом.

"Уже влітку очікується відкриття представництва Офісу DEA з протидії наркозлочинності, що дозволить українським фахівцям приєднатися до команди з протидії міжнародній наркозлочинності. Арсен Аваков зазначив, що зараз триває робота над програмою протидії дрібної наркоторгівлі на вулицях країни", - зазначається в повідомленні.

Глава Національної поліції України Ігор Клименко зі свого боку підкреслив, що відкриття Офісу DEA в Україні дозволить Національній поліції більш ефективно боротися з обігом наркотиків.

"Наша співпраця має будуватися на відкритості і відвертості. Адже тільки так ми досягнемо бажаного результату. Відкриття окремого офісу в Україні - це результат нашої спільної роботи. І насправді демонструє впевненість міжнародних партнерів у професіоналізмі української поліції", - підкреслив Клименко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА