09:48 30.01.2020

Сильний вітер зніс частину "стіни Трампа" на кордоні США та Мексики

1 хв читати
Сильний вітер зніс частину "стіни Трампа" на кордоні США та Мексики

Частина недобудованої прикордонної стіни між США та Мексикою впала через сильний вітер, повідомила в четвер британська газета The Guardian із посиланням на співробітників групи прикордонного патрулювання США.

За даними прикордонників, вітер зламав фрагменти стіни на мексиканській стороні.

"На щастя, мексиканська влада швидко зреагувала й перекрила дорожній рух на прилеглій вулиці", - заявив представник прикордонного патруля Карлос Пітонес.

За словами Пітонеса, мексиканці швидко повернули віднесені вітром фрагменти, після чого їх поставили на місце.

"Служба прикордонного та митного контролю США працюватиме з будівельним підрядником, щоб пом'якшити вплив сильних вітрів, оскільки будівництво триває", - додав Пітонес.

Спорудження стіни на кордоні з Мексикою в рамках боротьби проти нелегальної імміграції було однією з ключових передвиборних обіцянок президента США Дональда Трампа у 2016 році.

Спочатку Трамп планував будівництво бетонної стіни, проте потім погодився з тим, що прикордонний бар'єр може бути зі сталі, якщо це "спрацює краще".

У вересні минулого року Палата представників Конгресу США проголосувала проти розпорядження Дональда Трампа про надзвичайний стан, який він видав, щоб отримати $5,7 млрд на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА