14:49 30.01.2020

Єрмак очікує, що візит Помпео до Києва стане черговим просуванням у розвитку відносин України та США

1 хв читати
Єрмак очікує, що візит Помпео до Києва стане черговим просуванням у розвитку відносин України та США

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак очікує, що візит держсекретаря США Майка Помпео до Києва принесе лише позитивні результати.

"Ми з великим оптимізмом очікуємо цієї зустрічі. Я думаю, що вона стане черговим просуванням у розвитку українсько-американських відносин", - сказав він на зустрічі з журналістами в четвер.

Єрмак наголосив, що зі США надходять сигнали тільки про те, що там із повагою ставляться до позиції президента України Володимира Зеленського та керівництва української держави.

"Я думаю, що нас очікує ера абсолютно нових відносин зі США. Тому ми готуємося до зустрічі. Думаю, що завтра буде дуже позитивна результативна розмова", - зазначив він.

Єрмак також зауважив, що американська сторона високо оцінила позицію України щодо ситуації з катастрофою літака "МАУ" в Тегерані, що стало прикладом ефективної злагодженої спільної роботи двох країн.

"Україна показала себе як самостійна країна, зі своєю позицією, з сильними фахівцями, і визнання Іраном своєї провини було результатом перебування там наших фахівців і підтримки зарубіжних партнерів", - вважає він.

Як повідомлялося, Помпео відвідає Україну з візитом 30-31 січня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА