20:03 30.01.2020

Круїзні компанії MSC і Costa скасували рейси з китайських портів через коронавірус

2 хв читати
Круїзні компанії MSC і Costa скасували рейси з китайських портів через коронавірус

Судноплавні компанії MSC і Costa скасували пасажирські круїзи з китайських портів через спалах коронавірусу, повідомляють у четвер європейські ЗМІ.

Базована в Женеві компанія MSC скасувала три запланованих рейси на круїзному судні Splendida, який вміщує близько 7 тис. людей. Лайнер мав відпливати до Японії 1, 5 і 9 лютого. Керівництво судноплавної компанії заявило, що наступний рейс запланований тільки на 14 лютого. Більше того, корабель вийде не з Шанхая, а з Сінгапуру. Таке рішення було прийнято з міркувань безпеки пасажирів та екіпажу.

Крім того, італійська круїзна компанія Costa скасувала дев'ять рейсів із Китаю, які стояли в розкладі до 4 лютого. В адміністрації підкреслили, що захід є "тимчасовим".

Саме компанії Costa належить круїзний лайнер з 6 тис. пасажирів на борту, який був заблокований в порту міста Сівітавеккіа в четвер із ранку. Пасажири повинні були зійти з лайнера ще о 7 ранку за місцевим часом, проте цього не сталося через те, що у пасажирки з Гонконгу почався жар. У неї і її чоловіка взяли аналізи, щоб перевірити, чи не заражені вони новим типом коронавірусу з Китаю.

Керівництво порту в італійському Сівітавеккіа планувало відпустити більше 1 тис. людей з борту круїзного лайнера, заблокованого через підозру на коронавірус, але мер міста Ернесто Тедескі виступив проти цього, повідомила газета "Репуббліка".

За даними італійської газети "Маттіно", мер заявив, що до того, як з'являться "конкретні новини", він не дозволить висадку пасажирів з Costa Smeralda, щоб "захистити здоров'я населення".

За останніми даними на території Китаю, де знаходиться більшість хворих, зафіксовано понад 7 тис. випадків захворювання новим типом коронавірусу. В результаті хвороби померли 170 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА