18:35 31.01.2020

Бойовики на Донбасі надалі застосовують заборонену Мінськими угодами зброю

1 хв читати
Бойовики на Донбасі надалі застосовують заборонену Мінськими угодами зброю

Від початку поточної доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі.

"Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - повідомляє штаб ООС в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано п'ять обстрілів. Поблизу населеного пункту Широкиного вели вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки українські позиції було обстріляно з гранатометів, поряд з Авдіївкою - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Вікторівки бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" із ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї було обстріляно захисників Луганського.

Втрат серед українських військовослужбовців унаслідок обстрілів немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА