19:38 31.01.2020

American Airlines і Delta Air Lines скасовують усі рейси в Китай

2 хв читати
American Airlines і Delta Air Lines скасовують усі рейси в Китай

Американські гіганти пасажирських авіаперевезень, American Airlines і Delta Air Lines у п'ятницю повідомили, що призупинять всі польоти з США до Китаю і назад на тлі спалаху коронавірусу.

Базована в Атланті авіакомпанія Delta Air Lines призупинить усі перельоти між США і Китаєм з 6 лютого до 30 квітня через "побоювання, пов'язані з коронавірусом", йдеться в повідомленні на сайті компанії. До 5 лютого компанія здійснюватиме перельоти в звичайному режимі, щоб "гарантувати, що пасажири, які бажають залишити Китай, можуть це зробити".

Раніше ЗМІ повідомляли, що Delta Air Lines лише скоротить загальну кількість авіарейсів в Китай на 50%.

Техаська American Airlines скасовує всі рейси з США в материковий Китай і назад, повідомляють американські ЗМІ. Заходи будуть діяти з 31 січня до 27 березня.

У середу American Airlines заявила, що вона скасовує два рейси з Лос-Анджелеса в Пекін і Шанхай через низький попит на квитки.

CNN у четвер повідомляв, що профспілка пілотів подала до суду на American Airlines, вимагаючи призупинити перельоти між США і Китаєм. Пілоти побоюються "серйозних і значною мірою невідомих загроз для здоров'я в результаті коронавірусу".

American Airlines і Delta Air Lines - дві найбільші авіакомпанії США з пасажирообігу. Також вони входять в топ-3 американських авіакомпаній за розміром повітряного флоту і загальною кількістю напрямків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА