20:59 31.01.2020

Шокін заявив, що його намагалися отруїти ртуттю

2 хв читати
Шокін заявив, що його намагалися отруїти ртуттю

Колишній генпрокурор України Віктор Шокін заявив, що був отруєний ртуттю п'ять місяців тому.

За інформацією сайту "ТСН", Шокін в інтерв'ю розповів їм, як останні п'ять місяців бореться за життя. Як зазначено в телесюжеті, вперше екс-генпрокурору стало зле у вересні минулого року в Греції – він знепритомнів на вулиці.

"Це сталося приблизно об 11:40, поруч був госпіталь, швидка допомога і дуже хороші фахівці. Відповідно до висновку грецької клініки, де я перебував спочатку в реанімації, у мене були дві зупинки серця. Для того щоб мене повернути з того світу, було застосовано електрошокери для моєї реанімації. Потім я провів вісім діб у реанімації, а потім мене перевели в палату. Я не міг ходити, вчився там ходити наново", - заявив Шокін.

Пізніше, за словами Шокіна, було встановлено, що його отруїли ртуттю. На підтвердження він представив виписки з історії хвороби, зроблені у Відні в клініці "Рудольфіннерхаус", де він проходить лікування у лікаря Миколи Корпана, який лікував третього президента України Віктора Ющенка від отруєння діоксином.

Нині свій стан Шокін називає задовільним, наступний візит до лікарів у Відень запланований на лютий.

Він також повідомив, що сподівається на компетентність правоохоронних органів Греції.

"У мене немає явних ворогів, яких я точно знаю, що це ворог. Безумовно, одна з версій, але ця версія потребує дослідження, але є можливість причетності Байдена якимсь чином до цих питань. Я звернувся офіційно до грецьких правоохоронних органів із цього питання, там є моя офіційна заява, просив їх розслідувати. Наскільки мені відомо, кримінальну справу порушили і розслідують, але це лише моя інформація. Офіційно я ще відповіді не отримав, хоча звернувся досить давно з питання порушення кримінального провадження у зв'язку з моїм умисним вбивством", - наводить слова Шокіна сайт "ТСН".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА