07:42 01.02.2020

У Донецькій області засуджено двох учасниць проведення незаконного референдуму

1 хв читати
У Донецькій області засуджено двох учасниць проведення незаконного референдуму

Дві мешканки Донецької області, які брали активну участь в організації та проведенні на окупованих територіях незаконного "референдуму", визнані винними і засуджені до 5 років в'язниці з випробувальними термінами, повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

"Красноармійським міським і Краснолиманським міським судами дві жінки визнані винними в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.110 КК України, тобто у скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, за попередньою змовою групою осіб", - йдеться в повідомленні.

Судом встановлено, що в травні 2014 дві мешканки с.Староміхайлівка Мар'їнського району та с.Ставки Лиманського району брали активну участь в організації та проведенні на території окупованих бойовиками населених пунктів незаконного референдуму про створення так званої "самостійної суверенної держави ДНР" як член і заступник голови "дільничних виборчих комісій".

Згідно з вироком суду, обвинувачені засуджені до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 і 1 рік відповідно.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА