10:58 02.02.2020

Енергоблок №3 Рівненської АЕС підключено до енергомережі - "Енергоатом"

1 хв читати

У ніч на неділю, 2 лютого, енергоблок №3 Рівненської АЕС підключили до енергомережі після відключення напередодні, повідомила прес-служба НАЕК "Енергоатом".

"02 лютого 2020 року о 02:55 енергоблок №3 Рівненської АЕС підключено до енергомережі після усунення виявлених зауважень (заміни 2-х дефектних ізоляторів струмопроводів 24 кВ). Ведеться навантаження блоку", - йдеться в повідомленні прес-центру вранці в неділю.

В інформації наголошується, що станом на 8 ранку 2 лютого 2020 року в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 2 200 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає. На енергоблоці №1 (ВВЕР-440) Рівненської АЕС триває планово-запобіжний ремонт. Виконуються роботи згідно з графіком ремонту.

"Порушень меж та умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на проммайданчику та прилеглій території Рівненської АЕС перебуває в межах діючих норм і не змінювався", - зазначили в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА