20:19 03.02.2020

До суду направлено клопотання про застосування до "мінера" моста Метро в Києві примусових заходів медичного характеру

2 хв читати
До суду направлено клопотання про застосування до "мінера" моста Метро в Києві примусових заходів медичного характеру

Прокуратура Києва направила до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до колишнього військового Олексія Белька, який погрожував підірвати київський міст Метро 18 вересня 2019 року.

"Відповідне клопотання зараз направлено на розгляд Дніпровського районного суду м.Києва", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Як повідомлялося, 18 вересня близько 16:00 невідомий чоловік зупинився у своєму автомобілі на мосту Метро в Києві і почав погрожувати підірвати міст. Чітких вимог чоловік не висував.

Особу чоловіка встановлено - Олексій Белько, уродженець селища Форос в Криму, брав участь в операції на сході України, має звання старшого сержанта, займав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку військової частини А3628, розташованої в Броварах на Київщині. Його доставили в поліцію.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що затриманий перебував під дією наркотиків.

20 вересня Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для колишнього військового Белька, у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави.

Суддя Юлія Іванина оголосила рішення суду, згідно з яким Бельку обрано запобіжне утримання під арештом строком до 60 діб з правом внесення застави розміром 288 тис. 150 грн.

20 січня Дніпровський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і змінив запобіжний захід колишньому військовому Олексію Бельку, який погрожував підірвати київський міст Метро.

На засіданні суд ухвалив рішення відправити Белька до психіатричного закладу на госпіталізацію в умовах, які виключають небезпечну поведінку, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА