13:34 04.02.2020

Завершено розслідування недекларування доходів колишнім гендиректором "Укроборонпрому" - САП

1 хв читати
Завершено розслідування недекларування доходів колишнім гендиректором "Укроборонпрому" - САП

 Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили колишньому генеральному директору ДК "Укроборонпром" про завершення досудового розслідування за фактом внесення ним недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

"У вівторок, 4 лютого 2020 року, прокурором САП доручено детективам НАБУ повідомити про завершення досудового розслідування за фактом подання суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, колишньому гендиректору ДК "Укроборонпром", - повідомляє прес-служба спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Розслідування наведених фактів детективи НАБУ здійснюють із серпня 2019 року.

Як повідомлялося, в листопаді 2019 року чиновнику повідомили про підозру за ст.366-1 КК України.

У декларації за 2016 рік колишній чиновник не зазначив доходи, рухоме і нерухоме майно, що належить його цивільній дружині, зокрема дві квартири вартістю понад 3 млн грн та автомобілі Range Rover, вартість яких сягає 10 млн грн.

Ні в САП, ні в НАБУ не повідомляють імені зазначеного в повідомленні про підозру екс-чиновника.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про Павла Букіна.

Букіна звільнено з посади голови "Укроборонпрому" наприкінці серпня 2019 року указом президента. Він очолював держконцерн із кінця квітня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА