18:11 04.02.2020

Голова Харківської обладміністрації вимагає від правоохоронців ефективної боротьби з "чорними лісорубами" та корупцією

2 хв читати
Голова Харківської обладміністрації вимагає від правоохоронців ефективної боротьби з "чорними лісорубами" та корупцією

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер розкритикував роботу правоохоронних органів щодо боротьби з незаконними вирубками в регіоні, наголосивши, що кількість вручених підозр не вирішує проблеми, повідомляє прес-служба обладміністрації.

"У нас 34 повідомлення про підозру вручено (у провадженнях про незаконні вирубки - ІФ) за тими даними, які у мене. І що? Що з цього? На мій погляд, краще, щоб жодного повідомлення про підозру не було вручено, але ліс у нас незаконно не рубали б", - сказав Кучер на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Харківської області.

"Я звертаюсь зараз до всіх правоохоронців. Скажіть, будь ласка, що вам ще потрібно повідомити, щоб ви припинили на місцях незаконне вирубування? Я впевнений, що ви можете це зробити. У вас немає бажання. Ви хочете отримувати кошти за те, що там незаконно відбувається? Ми теж володіємо цією інформацією. У мене є впевненість, що кожен із вас, хто покриває таких злочинців, він наприкінці сяде", - додав голова обладміністрації.

Він також закликав правоохоронців ефективніше боротися з корупцією в органах влади та місцевого самоврядування, зокрема Харківській обласній державній адміністрації та Харківській міській раді.

"Ми знаємо, що останні п’ять років до мого призначення жоден правоохоронець не мав права заходити у стіни Харківської обласної державної адміністрації. Наразі у рамках закону вам двері відкриті, щоб ми запобігали незаконним діям, зокрема, й співробітників ОДА. Не забувайте про Харківську міську раду. Харків’яни дуже багато про це говорять, але, на мій погляд, належної реакції - адекватної, активної - від правоохоронних органів немає. Посильте, будь ласка, увагу в цьому напрямі", - сказав Кучер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА