07:04 05.02.2020

Зеленський підтримав рішення уряду прив'язати зарплати і премії керівників органів виконавчої влади до середньої зарплати в Україні

1 хв читати
Зеленський підтримав рішення уряду прив'язати зарплати і премії керівників органів виконавчої влади до середньої зарплати в Україні

Президент України Володимир Зеленський підтримав рішення уряду щодо обмеження заробітної плати та премій керівникам органів виконавчої влади.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час наради в Офісі президента у вівторок за участю представників Кабінету міністрів і Верховної Ради прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив Зеленському, що на виконання завдання президента уряд прийняв рішення впорядкувати питання виплати зарплат керівникам міністерств.

"Ми домовилися про те, що зарплата міністра, заступника міністра, інших високопоставлених, буде прив'язана до середньої зарплати в країні. Зарплата міністрів і їх заступників у діапазоні від трьох до п'яти середніх заробітних плат. І потрібно припиняти виплати по 200-400% премій - максимальна премія буде не більше ніж один оклад", - заявив Гончарук.

Також, за його словами, вся інформація про зарплати керівництва Кабінету міністрів буде публічною і буде оприлюднюватися щомісячно.

"Мені здається, дуже справедливо, що ви прив'язуєте плату з коефіцієнтом до середньої заробітної плати в країні, і якщо вона збільшується, то у всіх збільшується, а якщо зменшується, то і у чиновників теж", - зазначив у свою чергу Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ударів по Одеській області ймовірно ракетами Х-59, поранено 5 осіб, серед них дитина - Сили оборони півдня

Окупанти протягом дня обстрілювали Нікопольський район, є руйнування - Дніпропетровська ОВА

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА