13:32 05.02.2020

КМДА в 2019 році завадила реалізації чималої небезпечної продукції, споживання якої могло завдати споживачам 6 млн грн збитків

2 хв читати
КМДА в 2019 році завадила реалізації чималої небезпечної продукції, споживання якої могло завдати споживачам 6 млн грн збитків

Київміськдержадміністрація (КМДА) у 2019 році запобігла реалізації небезпечної продукції, споживання якої могло завдати збитків на 6 млн грн, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олега Рубана.

"Спільно із департаментами та іншими структурними підрозділами КМДА торік ми досягли позитиву у сфері безпеки життєдіяльності киян. Завдяки цій співпраці не допущено до реалізації в Києві небезпечної продукції, споживання якої могло спричинити шкоду життю чи здоров’ю людей, на суму понад 6 млн грн. З них харчових продуктів на майже 6 млн грн, а нехарчових (дитячі іграшки, мийні засоби тощо) – на 104 тис. грн", - сказав він.

За словами Рубана, у столиці також скоротилася кількість спалахів інфекційних захворювань.

"Забезпечено стабільну санітарно-епідемічну ситуацію. Зареєстровано лише шість спалахів інфекційних захворювань серед населення, поширення яких не було допущено. Так само зменшились випадки інфекційних захворювань, спільних для людей і тварин (зареєстровано тільки два випадки сказу серед тварин)", - зазначив Рубан.

За його словами, згідно з планом протиепізоотичних заходів проти основних інфекційних хвороб тварин, у 2019 році в столиці здійснювали діагностичні дослідження тварин на наявність інфекційних захворювань, профілактичні щеплення проти сибірської виразки, сказу, лептоспірозу, чуми, гепатиту, ентериту, парвовірозу, трихофітії та ветеринарно-санітарні обробки.

Рубан також повідомив про активізацію співпраці ГУ Держпродспоживслужби в Києві і департаменту освіти і науки з контролю за організацією якісного та безпечного харчування в навчальних закладах столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА