11:16 06.02.2020

Понад 130 транспортних засобів відбуксирували на складних ділянках доріг України рятувальники ДСНС минулої доби

2 хв читати
Понад 130 транспортних засобів відбуксирували на складних ділянках доріг України рятувальники ДСНС минулої доби

Із 5 лютого, у зв'язку з погіршенням погодних умов у вигляді хуртовин, поривів вітру та сильного снігу, в окремих областях України підрозділи Держслужби України з НС залучалися для надання допомоги населенню, зокрема, буксирували та звільняли транспортні засоби на складних ділянках доріг, а також очищали автодороги і будівлі від повалених вітром дерев.

"Минулої доби рятувальники ДСНС надали допомогу в буксируванні 134 транспортних засобів, у яких перебували 189 осіб", - йдеться в оприлюдненому в четвер вранці повідомленні.

Так, з дня середи, підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області залучалися вісім разів для вилучення автомобілів з ускладнених ділянок доріг, під час яких вивільнили сім вантажних і два легкових автомобіля, а також 11 разів - на прибирання аварійних дерев, що впали на проїжджу частину дороги.

Водночас рятувальники ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області здійснили 17 виїздів для надання допомоги водіям, чиї транспортні засоби унаслідок погодних умов були не в змозі самостійно здійснювати рух. Загалом бійці ДСНС витягли 37 автомобілів, із них: 29 вантажних автомобілів, сім легкових автомобілів, один автомобіль швидкої медичної допомоги. Врятовано 49 осіб. Крім того, для прибирання дерев здійснили 24 виїзди, під час яких прибрали 18 дерев, що впали.

У Донецькій області рятувальники допомагали громадянам на засніжених дорогах у Маріуполі, Мар'їнці, Торецькому, Покровському, Миколаївському і Добропільському районах області. Зокрема, пізно увечері 5 лютого на трасі міжнародного значення Київ-Довжанський, біля с. Привілля, вони надали допомогу водіям 18-ти вантажівок. Загалом за добу надано допомогу водіям та пасажирам понад 50 транспортних засобів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА