13:16 06.02.2020

Через негоду на півдні України ускладнилася робота кількох пунктів пропуску

1 хв читати
Через негоду на півдні України ускладнилася робота кількох пунктів пропуску

Унаслідок складних погодних умов на українсько-молдовському кордоні в Одеській області ускладнилася робота кількох пунктів пропуску для автомобільного сполучення, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Через великі замети ускладнено під'їзди до дороги, яка веде до пунктів пропуску "Нові Трояни" та "Залізничне". У пункті пропуску "Табаки" тимчасово здійснювалися пропускні операції у зв'язку з аварією на лінії електропередач. Автотранспорт прикордонники перенаправили в пункт пропуску "Виноградівка". Також відзначимо, що дорога між українським пунктом пропуску "Виноградівка" та молдовським "Вулканешти" має значний сніговий покрив", - ідеться в оприлюдненому після полудня четверга повідомленні.

Наразі прикордонники Ізмаїльського загону надали допомогу людям, які перебували в трьох легкових автомобілях, що застрягли в переметах між цими пунктами пропуску.

Керівництво відділу прикордонної служби "Болград" звернулося до органів місцевої влади щодо розчищення доріг міжнародного значення.

У міжнародному пункті пропуску "Рені" тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв'язку з аварією на лінії електропередач, автотранспорт перенаправляється до міждержавного пункту пропуску "Долинське".

"Державна прикордонна служба України рекомендує громадянам під час планування поїздок за кордон враховувати погодні умови й обирати найзручніші пункти пропуску", - додали у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА