13:52 07.02.2020

Підозрюваний у вбивстві Шеремета Антоненко відмовився давати показання до усунення слідством процесуальних порушень

1 хв читати
Підозрюваний у вбивстві Шеремета Антоненко відмовився давати показання до усунення слідством процесуальних порушень

Підозрюваний у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко відмовився давати показання, доки слідство не усуне допущених порушень.

"Прийміть до уваги, що будь-яка співпраця зі слідством можлива лише після усунення порушень закону з вашого боку, в тому числі надання адвокатам можливості ознайомитись з документами, експертизами, які ви обіцяєте надати більше місяця, а також офіційного експертного вимірювання мого зросту", - написав Антоненко в листі до слідчого Бирка, оприлюдненому спільнотою Free Riff в соцмережі Facebook.

Антоненко також висунув вимогу надати адвокатам доступ до його особистої справи в ізоляторі тимчасового тримання.

"До того моменту я відмовляюсь відповідати на будь-які питання на підставі статті 63 Конституції України", - заявив Антоненко.

Він також зазначив, що не приховував жодних обставин свого життя і відповідав на всі поставлені запитання, та підтвердив свої попередні свідчення.

"Шановний пане слідчий, для мене було неприємним сюрпризом, як ви викривили зміст моїх показань у своєму клопотанні про продовження мого арешту. Ще раз заявляю, що все, що було мною сказано, є абсолютною правдою, я підтверджую раніше надані показання. Але я не можу погодитись з тим, що мої слова перекручують і використовують проти мене", - наголосив Антоненко в листі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА