12:02 08.02.2020

ДБР підозрює директора підприємства-підрядника у заволодіння 6,2 млн грн під час будівництва казарм у Волинській області

1 хв читати
ДБР підозрює директора підприємства-підрядника у заволодіння 6,2 млн грн під час будівництва казарм у Волинській області

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру директору одного з підприємств Волинської області, який умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час будівництва трьох будівель казарм для військовослужбовців ЗСУ.

"Досудове розслідування встановило, що директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму понад 6,2 млн грн", - повідомляє прес-служба ДБР у суботу.

Так, підрядник навмисне завищував обсяги виконаних робіт і використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській області. Крім того, будівельні роботи на військових об'єктах відбувалися з порушенням проектної документації, зокрема замість щебеню використовувалися шлакові відходи, зменшувалася товщина фундаменту і стяжок, не здійснювалася належна гідроізоляція конструкцій.

"Слідство встановлює також факти причетності військових посадових осіб до розтрати бюджетних коштів, призначених для будівництва військових об'єктів", - додали в ДБР.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за ч.5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України здійснює військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА