07:41 10.02.2020

На мосту ім.Патона з 10 лютого обмежать рух з метою моніторингу деградації і дефектів споруди

1 хв читати
На мосту ім.Патона з 10 лютого обмежать рух з метою моніторингу деградації і дефектів споруди

У Києві з 10 лютого на мосту Патона обмежать рух транспорту кількома смугами, обмеження руху пов'язані з початком обстеження конструкцій для оцінки рівня деградації і дефектів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У результаті обстеження ми отримаємо оцінку експлуатаційної придатності мосту і несучої здатності його конструкцій. Результати, отримані в процесі обстеження, повинні відображати рівень деградації, тенденції розвитку дефектів. Фахівці визначать залишковий ресурс споруди і складуть рекомендації щодо подальшої експлуатації мосту. При його обстеженні передбачено науково-технічний супровід. Це необхідно для подальшої розробки документації внесення зміни до паспорта споруди", -йдеться в повідомленні на сайті мерії.

"Для руху автотранспорту буде відкрито три смуги в напрямку правого берега і дві смуги в напрямку лівого берега. Крім того, рух вантажного транспорту на мосту буде заборонено", - додали в КМДА.

Зазначається, що тролейбуси надвеликої місткості довжиною 18 метрів на маршрутах № 50 і № 43 будуть замінені на рухомий склад довжиною до 11 метрів.

Як повідомлялося, 17 грудня на мосту ім. Патона було виявлено аварійне просідання покриття. Щоб зупинити руйнування плити автопроїзду на споруді провели аварійно-відновлювальні роботи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА