12:33 10.02.2020

Кількість заражених коронавірусом у Великій Британії зросла з чотирьох до восьми осіб

1 хв читати
Кількість заражених коронавірусом у Великій Британії зросла з чотирьох до восьми осіб

Кількість зареєстрованих випадків захворювання коронавірусом у Великій Британії збільшилася удвічі і становить вісім осіб, повідомляє в понеділок британська телерадіокорпорація BBC.

При цьому, нагадує BBC, загалом у світі зафіксовано понад 40 тис. випадків зараження новим типом коронавірусу.

Раніше у понеділок міністерство охорони здоров'я Великої Британії оголосило, що здатність нового типу коронавірусу передаватися від людини до людини становить "серйозну загрозу" здоров'ю населення.

У зв'язку з цим, зазначалося в заяві відомства, влада розпорядилася ввести нові заходи боротьби з розповсюдженням уханьского коронавірусу. Зокрема, для приміщення заражених на карантин виділено лікарню Arrowe Park в англійському місті Беркенгед і готель Kents Hill Park у місті Мілтон-Кінз.

У Китаї станом на 00:00 за місцевим часом понеділка (18:00 кч неділі) загальна кількість хворих на пневмонію, яку викликає новий тип коронавірусу, становила 40,171 тис. осіб, смертельний результат зафіксовано у 908 випадках, повідомив Держкомітет охорони здоров'я КНР.

За минулу добу кількість заражених збільшилася у країні на 3,062 тис. осіб, із них в епіцентрі захворювання - провінції Хубей - підтверджено 2,618 тис. нових випадків захворювання.

Загалом за межами території материкового Китаю зареєстровано понад 350 випадків зараження пневмонією, яку викликає коронавірус, у 30 країнах і районах світу, в двох випадках - у Гонконзі та на Філіппінах - зафіксовано летальний результат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА