07:47 12.02.2020

Харківські поліцейські затримали групу, яка займалася розповсюдженням метадону

2 хв читати
Харківські поліцейські затримали групу, яка займалася розповсюдженням метадону

Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Харківській області викрили групу, що займалася розповсюдженням метадону, повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними слідства, в злочинну групу входило семеро осіб, троє з них вже затримані, їм повідомлено про підозру.

"Організатор (49-річна жінка) а також 32 і 50-річні учасники затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та сповіщені про підозру у вчиненні злочину за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Харківській області.

Стосовно решти учасників групи проводяться слідчо-розшукові заходи, зокрема і обшуки за місцем проживання, після чого їм також буде повідомлено про підозру.

За інформацією поліції, група діяла більше року і щодня продавала наркотики на суму близько 15 тис. грн. З метою конспірації члени групи постійно змінювали номери мобільних телефонів, користуючись великою кількістю мобільних терміналів. Гроші від збуту наркотиків отримували на карткові рахунки, також оформлені на інших людей, у різних банках України.

При проведенні низки санкціонованих обшуків поліцейські вилучили $ 2 тис., 9 тис. грн, 20 підготовлених для збуту "закладок" (по 0,25 г), а також вже розкладені "закладки".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА