18:36 12.02.2020

Українська сторона на переговорах у Мінську подала список підприємств, які заявили про втрату свого майна на Донбасі, - прес-секретар Кучми

1 хв читати

Українська сторона в підгрупі з соціально-економічних питань Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з урегулювання ситуації на сході України подала перелік підприємств, власники яких звернулися до правоохоронних органів України щодо втрати свого майна, яке залишилося на не підконтрольній уряду території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

"Українська сторона продовжує порушувати проблему повернення української державної та приватної власності на території ОРДЛО. Подано перелік підприємств, власники яких звернулися до правоохоронних органів України щодо втрати свого майна", - написала прес-секретар другого президента України, представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook за підсумками засідання ТКГ у середу в Мінську.

Також, за її словами, підгрупа з соціально-економічних питань обговорила в середу питання водозабезпечення усього Донбасу. Оліфер наголосила, що ці питання "є критичними й потребують дієвих кроків усіх учасників Мінського процесу, зокрема з залученням Міжнародного комітету Червоного хреста".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА