20:53 13.02.2020

У Білій Церкві у підвалі п'ятиповерхового будинку знайшли тротил, поліція евакуювала 200 осіб

1 хв читати
У Білій Церкві у підвалі п'ятиповерхового будинку знайшли тротил, поліція евакуювала 200 осіб

У м.Білій Церкві Київської області в підвалі п'ятиповерхового будинку правоохоронці виявили тротил, поліція евакуювала жителів сімдесяти квартир.

"Небезпечну знахідку знайшли у підвалі новосельці 5-поверхового будинку. За попередніми даними, вибухівка належала покійному місцевому жителю", - повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Зазначається, що наразі на місці події працюють поліцейські, рятувальники. Вибухотехніки вживають заходів щодо вилучення з підвального приміщення тротилу.

"Щоб убезпечити людей від можливих трагічних наслідків, поліція провела евакуацію майже двохсот людей, жителів 70 квартир багатоквартирного будинку", - йдеться в повідомленні.

Пізніше поліція Київської області на сторінці у Facebook додала, що евакуація жителів багатоповерхівки відбулася успішно, а вибухотехніки вилучили небезпечну речовину для подальшого знешкодження.

"Наразі усі евакуйовані мешканці вже мають можливість повернутися до квартир. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. Обставини та умови, за яких вибухівка потрапила до підвального приміщення, поліція встановлює", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА