09:41 15.02.2020

США евакуюють своїх громадян з лайнера Diamond Princess

1 хв читати
США евакуюють своїх громадян з лайнера Diamond Princess

Американська влада готується евакуювати громадян США з круїзного лайнера Diamond Princess, який з 3 лютого, після виявлення у одного з пасажирів нового коронавірусу Covid-19, стоїть пришвартований на карантині біля берегів Японії, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на представника Центру з контролю і профілактики захворювань США Генрі Вока.

За його словами, на судні перебувають близько 380 американців і членів їх сімей. Їм запропонують залишити карантинний лайнер і повернутися в США двома літаками, наданими американським Держдепартаментом.

Лайнер Diamond Princess, який 20 січня відправився в двотижневий круїз за маршрутом Кагосіма - Гонконг - Окінава, стоїть на карантині в порту Йокогами (Японія) з 3 лютого після того, як з'ясувалось, що пасажир, котрий зійшов в Гонконзі, був заражений коронавірусом. На судні перебувають понад 3,7 тис. осіб, з них зараження коронавірусом підтвердилося вже у 218 осіб.

Карантин на Diamond Princess повинен тривати до 19 лютого, але першим пасажирам, аналіз на коронавірус у яких був негативним, 14 лютого вже дозволили зійти на берег. Решта пасажирів більшу частину часу проводять у каютах; їм наказали носити медичні маски і триматись подалі від інших пасажирів на час коротких прогулянок палубою лайнера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА