19:25 15.02.2020

Суд заарештував на 2 місяці підозрюваних у вбивстві пластичного хірурга в центрі Києва

2 хв читати
Суд заарештував на 2 місяці підозрюваних у вбивстві пластичного хірурга в центрі Києва

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою двом чоловікам, яких підозрюють у вбивстві пластичного хірурга в Києві, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 Шевченківським районним судом столиці обрані безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою двом чоловікам, яких підозрюють у вбивстві лікаря-хірурга на вул. Саксаганського в Києві", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, увечері 2 лютого Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці розшукують невідомого, який застрелив чоловіка в центрі міста. "До чергової частини близько 18 години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка і зник", - інформували в столичному главку.

Поліцейські встановили особу загиблого, це - киянин, 1977 року народження.

Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За даними українських ЗМІ, загиблий - Андрій Сотник, працював керівником в "DMK Ukraine". На сайті компанії вказано, що Сотник - кандидат медичних наук, лікар-хірург, пластичний і естетичний хірург. На сторінці Сотника в Facebook зазначено, що він - уродженець Донецька.

14 лютого співробітники ГУ Нацполіції України затримали двох підозрюваних у вбивстві столичного пластичного хірурга, застреленого в центрі Києва ввечері 2 лютого. Один із них, іноземний громадянин, був затриманий в аеропорту Одеси, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Пізніше прес-служба прокуратури Києва повідомила, що другий підозрюваний був затриманий в столиці.

15 лютого правоохоронці повідомили про підозру двом особам, затриманим поліцією 14 лютого в зв'язку з причетністю до вбивства пластичного хірурга в центрі Києва, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Затриманому в Одесі чоловікові - громадянину Киргизької Республіки, 1982 р.н., який, за версією слідства, безпосередньо скоїв убивство, повідомлено про підозру за п.6, 11, 12 ч.2 ст.115 КК України. Спільника, який доставляв виконавця до місця скоєння злочину, повідомляється про підозру по п.6, 11, 12 ч. 2 ст.115 та ч.3 ст.358 КК України", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА