07:14 16.02.2020

Попереджено спробу передання наркотиків і мобільних пристроїв в Київський СІЗО

1 хв читати
Попереджено спробу передання наркотиків і мобільних пристроїв в Київський СІЗО

Столична прокуратура попередила спробу передання наркотиків, мобільних телефонів, зарядок і фурнітури до них в Київський слідчий ізолятор.

Як повідомляє прес-служба прокуратури м.Києва, співробітниками відомства спільно з оперативним відділом державної установи "Київський слідчий ізолятор" в ході відпрацювання оперативної інформації викрито спробу передання заборонених предметів до режимної установи.

Згідно з інформацією, в ході проведення огляду посилки на ім'я одного із ув'язнених, який міститься в СІЗО, виявлено 36 зарядних пристроїв до мобільних телефонів, 7 навушників, 6 WiFi роутерів, 7 стартових пакетів мобільних операторів "Київстар", "Лайф" і "МТС", 24 пачки дріжджів, 100 грамів кожна, 50 мобільних телефонів, 8 батарей живлення до мобільних телефонів, 22 пакети з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, 8 поліетиленових згортків з кристалічною речовиною білого кольору, фішки для гри в покер, 12 колод гральних карт.

За даним фактом слідчо-оперативною групою Шевченківського УП ГУ НП в м.Києві розпочато кримінальне провадження за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або аналогів) КК України.

Слідчі дії тривають.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА