07:27 16.02.2020

Бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби суботи

2 хв читати
Бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби суботи

У суботу, 15 лютого, бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції Збройних сил України, і з початку поточної доби здійснили ще один обстріл, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

Відповідно до зведення, опублікованого на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук в неділю уранці, в суботу противник обстрілював українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"Вчора, 15 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було", - інформують в ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів по українських позиціях, а саме: поряд з Мар'їнкою - з міномета калібру 120-мм бойовики випустили 12 мін; неподалік Красногорівки - з протитанкового ракетного комплексу; в районі Павлополя - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; два рази поблизу Широкиного - з міномета калібру 82-мм - 2 міни, а також противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

П'ять ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поряд з Травневим - з міномета калібру 82-мм - 5 мін, зі станкового протитанкового гранатомета - 8 пострілів, а також бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; тричі поблизу Оріхового - з 120-мм мінометів - 34 міни; поруч з Новолуганським - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська обстріляли захисників Новолуганського, застосувавши гранатомети різних систем, крупнокаліберний кулемет і іншу стрілецьку зброю. За поточну добу втрат немає", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА