16:34 16.02.2020

Затримані ФСБ РФ в Азовському морі українські рибалки є жителями с. Райнівка - нардеп Мельник

2 хв читати
Затримані ФСБ РФ в Азовському морі українські рибалки є жителями с. Райнівка - нардеп Мельник

Незаконно затримані співробітниками ФСБ РФ в суботу в Азовському морі громадяни України є рибалками, жителями с. Райнівки Приморського району Запорізької області, повідомляє з посиланням на власні джерела народний депутат України фракції "Слуга народу" Павло Мельник.

"Українські рибалки, які були затримані в Азовському морі - це, найімовірніше, Сергій Гога, Олексій Іванов, Василь Тюркеджі і Максим Терехов. За інформацією, отриманою від жителів Приморського району, всі рибалки - жителі села Райнівка Приморського району Запорізької області", - написав Мельник на своїй сторінці в соцмережі Facebook в неділю.

За його словами, на оприлюдненому в ЗМІ відео допиту фігурує Терехов, і "це можна стверджувати напевно", також на фото допиту видно Тюркеджі. "Зараз інформація про рибалок уточнюється", - додав Мельник.

Раніше прес-служба "прикордонного управління ФСБ Росії в Криму", що базується на окупованому півострові, повідомила про затримання маломірного судна з чотирма громадянами України на борту без документів, в західній частині Азовського моря.

"Капітан судна не виконав вимогу прикордонного наряду про зупинення і зробив спробу втекти. Під час огляду плавзасобу виявлено понад 290 штук камбали-калкан, а також незаконне знаряддя лову – ставну сітку. При цьому реєстраційні документи на судно, зокрема на право вилову водних біологічних ресурсів, у затриманих були відсутні", - йдеться в прес-релізі.

Державна прикордонна служба України в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила, що з'ясовує обставини захоплення судна. Слідство встановило, що "окупаційні правоохоронці" в західній частині Азовського моря затримали маломірне судно з чотирма рибалками на борту і разом з судном їх відвезли в порт окупованої Керчі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА