21:03 18.02.2020

Ескалація на Донбасі буде розглянута комітетом Ради з нацбезпеки в середу

1 хв читати
Ескалація на Донбасі буде розглянута комітетом Ради з нацбезпеки в середу

Наступ незаконних збройних формувань на позиції Збройних сил України у вівторок стане предметом розгляду на парламентському комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки в середу, повідомила член комітету Ірина Верещук (фракція "Слуга народу").

"Завтра ... відбудеться засідання комітету національної безпеки і оборони, відкрите засідання, куди запрошую і пресу, і колег з фракцій, які можуть прийти і поставити запитання міністру оборони, який буде присутній, а також представникам Генерального штабу і представникам РНБО", - сказала Верещук в ефірі телеканалу "Прямий" ввечері у вівторок.

За її словами, з перших вуст представників Міністерства оборони України, Генштабу, Ради національної безпеки і оборони можна буде дізнатися, що насправді було, як це могло статись, "якщо це було в районі розведення і постраждали наші опорні пункти".

Як повідомлялося, в результаті розпочатого у вівторок вранці бойового зіткнення внаслідок атаки бойовиками позицій українських підрозділів поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний (Луганська область) загинув один український військовий, а четверо отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА