09:51 19.02.2020

На Тернопільщині з підозрою на отруєння госпіталізовано 17 студентів

1 хв читати
На Тернопільщині з підозрою на отруєння госпіталізовано 17 студентів

17 студентів одного з коледжів Збаразького району Тернопільської області госпіталізували минулої ночі з підозрою на харчове отруєння, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

"Усі діти скаржилися на загальну слабкість та діарею. У частини неповнолітніх перші симптоми почали проявлятися ще вдень, 18 лютого. У решти - під вечір", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в середу на сторінці обласної поліції у Facebook.

За словами начальника Збаразького відділення поліції Віктора Волощука, серед госпіталізованих п'ять дівчат та дванадцять юнаків. Ще троє проходять обстеження. Вік хворих - від 15 до 18 років, їхній стан не важкий.

Водночас на сайті ДСНС повідомляється про госпіталізацію 12 учнів, 2003-2005 р. н., що вживали їжу в їдальні Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою. "Проводиться комплекс протиепідемічних заходів", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, правоохоронці разом з експертами встановлюють причини масового отруєння, в коледжі працюють фахівці Держпродспоживслужби, які відбирають зразки їжі в їдальні, перевіряють продукти, які діти привезли з дому, а також обстежують кімнати, де проживають студенти. "Постраждалі говорять, що не всі в день отруєння харчувалися в спільній їдальні, проте їх пригощав товариш домашньою їжею", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА