10:19 19.02.2020

На Одеській трасі автобус зіткнувся з вантажівкою, госпіталізовано водія та 16 пасажирів

1 хв читати
На Одеській трасі автобус зіткнувся з вантажівкою, госпіталізовано водія та 16 пасажирів

Рейсовий автобус Temsa Diamond сполученням Одеса-Київ, в якому перебували 39 пасажирів та два водії, і вантажний автомобіль Volvo зіткнулися в ніч на середу в Кривоозерському районі Миколаївської області на 296 км автодороги М-05 Київ-Одеса, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Інформація про ДТП надійшла рятувальникам о 1:35. Унаслідок події постраждали водій та 16 пасажирів автобуса, їх із різним ступенем травм і забоїв госпіталізували: 15 осіб, включно з водієм, - до Кривоозерської центральної районної лікарні і ще двох - до Любашівської центральної районної лікарні Одеської області.

Постраждалий водій, якого рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували з автобуса, перебуває у важкому стані в реанімації.

Із 16 постраждалих пасажирів 8 уранці в середу покинули лікувальні заклади після надання кваліфікованої медичної допомоги.

Змінний водій автобуса, інші 23 пасажири, а також водій вантажівки не постраждали і від госпіталізації відмовилися, йдеться в повідомленні.

На знімках з місця події видно, що в автобуса повністю понівечена лобова частина, пошкодження вантажівки незначні. Обидва транспортні засоби після зіткнення залишилися на проїжджій частині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА