11:03 19.02.2020

Поліція посилила заходи безпеки в центрі Києва з огляду на заплановані мітинги

1 хв читати
Поліція посилила заходи безпеки в центрі Києва з огляду на заплановані мітинги

Поліцейські разом із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування в Києві для забезпечення мирного проведення запланованих акцій і недопущення порушень правопорядку, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади. Задля гарантування публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися закону, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Як повідомлялося, на середу біля будівлі Офісу президента України було анонсовано проведення акції малих підприємців "Save ФОП. Ні знищенню малого бізнесу касовими апаратами!", учасники якої мають намір вимагати ухвалити законопроекти, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності. На вечір на майдані Незалежності й прилеглих вулицях анонсовано проведення акції до Дня пам'яті Героїв Небесної сотні; організатор - ГО "Воля громади".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА