12:12 19.02.2020

Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, місцями пройдуть дощі

2 хв читати
Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, місцями пройдуть дощі

Найближчої доби, 20 лютого, в Україні збережеться тепла і спокійна погода з температурою набагато вищою, ніж кліматична норма для цього періоду, повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер у більшості областей опади малоймовірні, але в центральних, південних і східних областях уночі та вранці виникатимуть тумани. У західних, Житомирській, Вінницькій областях, уночі також у Криму та Приазов'ї місцями пройде невеликий дощ, уночі з мокрим снігом, на решті території - без опадів. На сході країни і в Карпатах уночі на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, в Одеській і Миколаївській областях 5-11°. У Карпатах - невеликий сніг, температура протягом доби 0-5° морозу.

У Києві у четвер без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 6-8°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь період метеорологічних спостережень у Києві 20 лютого найвища температура вдень була 9,2 градуса тепла в 1925 році, а найнижча вночі - 25,0 градусів морозу в 1895 році.

У п'ятницю, 21 лютого, на південному сході України, вдень також і в західних областях очікується невеликий мокрий сніг із дощем; на решті території - без істотних опадів. Уночі та вранці місцями туман. На сході країни і в Карпатському регіоні вночі на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний (на півдні та сході - північно-східний), 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла. У Карпатах - сніг; температура вночі та вдень 1-6° морозу.

У Києві в п'ятницю без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Уночі, вранці місцями туман. Температура вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА