15:58 19.02.2020

"МАУ" планує наприкінці травня запустити рейси до Саудівської Аравії

1 хв читати
"МАУ" планує наприкінці травня запустити рейси до Саудівської Аравії

 

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) планує запустити рейси до Саудівської Аравії з 24 травня 2020 року, заявив під час спілкування з журналістами в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" президент "МАУ" Євген Дихне.

"У Саудівській Аравії ми вже розпочали процес сертифікації авіакомпанії. Це складний процес, але нам хотілось би пройти всі ці процедури якнайшвидше і в останній день Рамадану запустити перший рейс", - заявив він.

За словами Дихне, в планах компанії розвивати рейси на Африканський континент, а також рейси до Лівану.

Як повідомлялося, авіакомпанія "МАУ" планує загальне скорочення флоту в 2020 році до 34 літаків. За інформацією перевізника, максимальна кількість літаків у 2019 році становила 42 од.

Авіакомпанію "Міжнародні авіалінії України" засновано в 1992 році. Згідно з даними системи розкриття інформації НКЦПФР і Держреєстру юридичних і фізичних осіб-підприємців, 100% прямо або опосередковано контролює кіпрська "Онтобет Промоушінз Лімітед", бенеціфіари якої не розголошуються.

Одним із кінцевих бенефіціарів авіакомпанії є олігарх Ігор Коломойський. Під час 16-ї щорічної Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у Києві він повідомив, що йому належать 25% акцій авіакомпанії, а також заявив, що ще одним бенефіціаром "МАУ" є голова правління ПАТ "Укртатнафта" Павло Овчаренко.

Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА