07:50 20.02.2020

Справи Майдану: В ДБР зробили заяву про вбивство журналіста

1 хв читати
Справи Майдану: В ДБР зробили заяву про вбивство журналіста

Державне бюро розслідувань у "справах Майдану" повідомило про підозри силовикам і направило в суд справу про вбивство журналіста, повідомила прес-служба ДБР.

"Спеціальний слідчий підрозділ ДБР з розслідування "справ Майдану" був укомплектований остаточно тільки 11 січня 2020 року. Зараз триває процес прийому матеріалів кримінальних проваджень з Офісу Генерального прокурора. На сьогодні прийнято 47 справ. Не дивлячись на короткий термін роботи вже є перші результати - повідомлення про підозри силовикам і направлення до суду справи про вбивство журналіста"- заявила тимчасово виконуюча обов’язки директора ДБР Ірина Венедиктова.

Як повідомляється, керівництво ДБР зустрілося з делегацією Офісу прокурора Міжнародного кримінального суду (МКС), який наразі здійснює попередній розгляд ситуації в Україні в контексті здійснення військових злочинів і злочинів проти людяності.

Крім того, за даними ДБР, представники Офісу прокурора МКС розповіли, що в рамках вивчення подій на Майдані, на Донбасі та в Криму, важливо налагодити взаємодію з ДБР за взаємним інформуванням у цих справах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА