12:33 20.02.2020

Аваков: МВС зробило все, щоб громадяни були захищені від потенційних загроз від евакуйованих із Уханю

1 хв читати
Аваков: МВС зробило все, щоб громадяни були захищені від потенційних загроз від евакуйованих із Уханю

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що МВС зробило все, щоб громадяни країни були захищені від потенційних загроз у зв'язку з евакуацією людей із Уханю, повідомляє прес-служба відомства.

"Літак авіакомпанії SkyUp, за рішенням урядової комісії, нарешті, доправив наших громадян до аеропорту "Бориспіль". Планувалось, що цей літак приземлиться у Харкові, але там був сильний туман. Тому, наразі він у "Борисполі" дозаправляється", - сказав міністр під час відвідин аеропорту "Бориспіль".

Аваков наголосив, що обсервація триватиме 14 днів у Полтавській області в санаторії Національної гвардії у Нових Санжарах і закликав місцевих громадян не панікувати.

"Окремо звертаюся до місцевих жителів, не треба піддаватися паніці та вірити фейкам. Ми зробили все, щоб наші громадяни були захищені від потенційних загроз. Я радий повідомити, що всі на борту літаку здорові, добре себе почувають, але трішки заморені. Це інформація з борту літака", - зазначив міністр.

Глава МВС також зауважив, що в Китаї всі проходили контроль, декількох людей зняли з рейсу, у лікарів були підозри, що в них підвищена температура. За попередньою інформацією, люди не інфіковані, а просто мали слабкість.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА