15:12 20.02.2020

Персонал "Нових Санжар" вивезли з об'єкта, всіх евакуйованих із Уханю буде розміщено в індивідуальних приміщеннях

2 хв читати

Персонал санаторію "Нові Санжари", куди прибудуть евакуйовані з Уханю, вивезли з об'єкта, ніхто з них не контактуватиме з евакуйованими, повідомляється на сайті Кабінету Міністрів.

Згідно з повідомленням, загалом було евакуйовано 45 українців, серед яких сім'я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти. Крім цього, після двотижневої обсервації в Україні додому до своїх країн повернуться також 27 іноземців. Всіх евакуйованих буде розміщено в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання,

Евакуйовані та персонал забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. На місці обсервації буде посилена охорона, в режимі 24/7 евакуйованих спостерігатимуть лікарі.

В уряді зазначають, що відходи буде утилізовано в особливому порядку, вони не потраплятимуть у загальну каналізацію. Самі каналізаційні стоки в обов'язковому порядку буде знешкоджено.

Крім того, Полтавська та Харківська області забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, медикаментами для можливої госпіталізації. Персонал підготовлений. У медзакладах є відповідне обладнання та індивідуальні бокси.

Крім цього, поруч постійно чергуватиме машина екстреної допомоги.

У Кабміні також наголосили, що літак, який евакуював людей, пройде обробку санітарно-епідеміологічної служби, на ньому замінять фільтри системи кондиціонування. Після дезінфекції і технічних робіт літак буде готовий до подальшої роботи.

Згідно з повідомленням, у понеділок 17 лютого пройшло рівно 14 днів відтоді, як останній прямий регулярний авіарейс із Китаю приземлився в Україні - інкубаційний період для появи COVID-19 у людей, які були на бортах прямих рейсів, закінчився. Всі пасажири здорові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА